Del nyheden

Melvin Robotics er med til Health & Rehab Scandinavia 2018, der netop nu bliver afholdt i Bella Center, København. Med over 3.000 registrerede besøgende og mere end 200 udstillere er der i disse dage fuldt fokus på hjælpemidler, velfærdsteknologi og design.  

På vores stand fik MELVIN® i går tiltrukket sig endnu mere opmærksomhed, da Ekstra Bladet kom forbi. Derfor kan du i dag se og læse om MELVIN® på forsiden samt på side 4-5 i Ekstra Bladet og læse mere om, hvordan vi i Melvin Robotics arbejder for at øge livskvaliteten hos folk med funktionsnedsættelser i forbindelse med toiletbesøg.

Med MELVIN® får brugeren nemlig muligheden for at benytte toilettet i det øjeblik, behovet opstår uden ventetid og skemalagte toiletbesøg.

Melvin i ekstra bladet - Health & Rehab 2018


Livskvalitet gennem velfærdsteknologi
Toiletbesøg er en del af stort set alles hverdagsrutiner, og det kan være svært at sætte sig ind i, hvor meget det kan betyde for ens hverdag, når denne opgave ikke kan klares på egen hånd. Med MELVIN® får både borger og plejepersonale en ekstra hånd i hverdagen.

Mange besøgende har været forbi for at sige Hej til MELVIN® til Health & Rehab Scandinavia 2018. Visitatorer fra Thisted Kommune har også besøgt standen og fortalte til Ekstra Bladet om deres vurdering af bukserobotten MELVIN®, fordelene ved et hjælpemiddel til toiletbesøg, og hvordan de mener, at det kan bidrage til øget livskvalitet.

Læs dagens avis på ekstrabladet.dk eller sving vejen forbi Bella Center, Center Blvd. 5, 2300 København, hvor du kan opleve en live-demonstration af MELVIN® til Health & Rehab Scandinavia 2018. Husk, det er gratis at deltage – hent dit adgangskort her.


Hvorfor er robot- og velfærdsteknologi aktuelt?
Som samfund står vi overfor en demografisk udfordring. Statistikker viser, at 11,9 % af befolkningen i Danmark var over 70 år i 2014, og det forventes at være steget til 19,9 % i 2050. Over samme periode vil aldersgruppen med personer fra 19-60 år falde med 6,6 %.

Udfordringen bliver derfor bl.a. en reducering i personalet i vores sundhedssystem. Når vi bliver ældre, stiger sandsynligheden for at blive ramt af sygdomme, og med flere ældre stiger antallet af opgaver for sundhedspersonalet. Der er behov for løsninger.

Velfærdsteknologi som MELVIN® er svaret på nogle af disse udfordringer, og hos Melvin Robotics arbejder vi for optimale løsninger for det enkelte individ såvel som for samfundet – både nu og i fremtiden.

Seneste nyt