Del nyheden

Kontorblæksprutte til kommunikation og administration         

Hos Melvin ApS søger vi en ny medarbejder, der kan hjælpe med kommunikative og administrative arbejdsopgaver. Kunne det være dig?


Kontorblæksprutte - ny medarbejder 

 

Din profil

Som person skal du være god til at begå dig på forskellige niveauer i en organisation. Du skal være kvalitetsbevidst, serviceminded og imødekommende og naturligt have lyst til at engagere dig i forskellige slags opgaver, der får dagligdagen på kontoret til at hænge sammen.

Du er struktureret, og dine formidlingsevner er knivskarpe – mundtligt såvel som skriftligt, og du forstår at tydeliggøre et budskab overfor en fastlagt målgruppe.

Du kan samarbejde åbent og konstruktivt internt såvel som eksternt, da der er mange forskellige aktører i virksomheden.

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra en administrativ og/eller kommunikationsfunktion samt erfaring med brug af digitale platforme (gerne Facebook, Instagram og LinkedIn). Yderligere vil det være en stor fordel, at du har kørekort til kategori B.

Men derudover er det den rigtige holdning og indstilling, som beskrevet i opslaget, vi lægger vægt på.

 

Jobbet:

Jobbet ved Melvin ApS vil være en ”blæksprutte-funktion”, som kræver både overblik, ordenssans, evne til at samarbejde og til at trives i et mindre team med selvstændig varetagelse af arbejdsopgaver.

Dine opgaver vil bl.a. være:

– Tekstforfatning

– Udarbejdelse og opsætning af nyheder på sociale medier i samarbejde med kommunikationsansvarlig

– Udsendelse af nyhedsbrev

– Referent under møder

– PowerPoint-præsentationer

– Administration i samarbejde med bogholder

– Klargøring til og oprydning af møder

– Sørge for huset har, hvad der skal bruges i hverdagen

– Klargøring af frokost og efterfølgende oprydning

– Planlægning

– Møde-, messe- og konferencetilrettelæggelse

– Administrative funktioner

– Indsamling af arrangementsbilleder

– Post- og kalenderstyring

– Udarbejdelse af ansøgninger til fundraising

Det vil være en fordel, hvis du har kendskab til brug af grafiske værktøjer som InDesign og Photoshop, da der kan komme mindre grafiske opgaver.

 

Vi tilbyder

Der er tale om et job, hvor du i høj grad er med til at udforme din hverdag, og hvor du dermed også er ansvarlig for dit eget arbejdsområde. Du bliver en del af en spændende innovativ virksomhed med en uformel kultur præget af korte kommandoveje og stor fleksibilitet. Samtidig styrkes dine muligheder for personlig og faglig udvikling af vores fortsættende vækststrategi.

 

Tiltrædelse
Hurtigst muligt

 

Arbejdssted

Arbejdsstedet er Fåborgvej 15A, 9220 Aalborg Øst.

 

Ambitiøs virksomhed

Melvin ApS er en iværksættervirksomhed, hvor vi i det kommende år forventer markant vækst. Det stiller øgede krav til virksomheden om at optimere og skabe en effektiv drift og administration samt kommunikation til vores målgrupper. Med reference til den kommunikationsansvarlige i Melvin ApS skal du sætte fokus på synlighed og kommunikation til virksomhedens forskellige målgrupper samt varetage og effektivisere den administrative funktion.

Virksomheden ønsker at tiltrække, fastholde og udvikle medarbejdere, der kan sætte det højeste kompetenceniveau i branchen, og som tør sætte overlæggeren højt.

 

Vil du med på vinderholdet?

Sådan ansøger du….

Det vil glæde os at modtage din ansøgning på lth@mymelvin.com. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte vores kommunikationsansvarlige Nanna Rasmussen på tlf. 22 19 88 80.

 

Ansøgningsfrist

D. 01. marts 2017.

 

 

Seneste nyt