Del nyheden

 

Marthe er tidligere praktikant i Melvin ApS, men er nu ansat som projektleder i forbindelse med after-sale-processen. Implementering af MELVIN®, undervisning og opfølgning af brugere samt evaluering af forløb vil derfor være stor del af hendes arbejdsdag.Marthe Heldal

Marthe er uddannet fra Aalborg Universitet, Cand. Polyt. i Industrielt Design. En bred uddannelse, der sætter højt fokus på udvikling af produkter, der er tilpasset brugeren, og som kan indgå i bestemte kontekster. Sammen med personlig interesse for at løse problemer på bedst mulig måde er opgaven om at give borgere øget selvstændighed og en tilpasset indlæring til MELVIN® lige i skabet.

Yderligere har hun erfaring fra arbejde som plejehjælper på en demensafdeling, hvilket giver en indsigt i den daglige drift og rutiner i ældreomsorgen. Hun kan derfor sætte sig ind i de udfordringer, personalet kan have omkring ændring af kendte rutiner til fordel for ny velfærdsteknologi, og de udfordringer, en borger kan have i forbindelse med et nedsat funktionsniveau.

Vi er glade for at have Marthe tilbage og med på holdet!

Seneste nyt