Del nyheden

Melvin ApS er i konstant udvikling og ikke en dag er ens. Det betyder bl.a., at vi på medarbejderfronten løbende får fornøjelsen af at byde nye ansigter velkommen. Ansigter, der skal understøtte den fortsatte udvikling i virksomheden med stærke kompetencer, et ustoppeligt gåpåmod og stor entusiasme overfor nye teknologier, der sætter livskvalitet og frihed i højsædet.

Melvin medarbejdere

Vi har i sidste uge budt velkommen til både et nyt og et velkendt ansigt. Det velkendte ansigt er Kian Floor. Kian har i kraft af sin uddannelse som professionsbachelor i Export & Technology Management siden 2015 lavet projektsamarbejde med Melvin ApS og heriblandt i særdeleshed omkring MELVIN®. Kian besidder derfor et stort indblik i virksomheden og er klar til at komme ud over stepperne som virksomhedens nye Salgschef. Den langsigtede salgsstrategi, det konkrete salg, præsentationer og kontraktforhandling er således blandt Kians hovedopgaver i Melvin ApS. Kian har erfaring fra den sydtyske bilindustri og har senest arbejdet i Vietnam for Den Danske Ambassade på handelskontoret i Ho Chi Minh City. Den internationale forretningserfaring og forståelsen for kulturelle forskelle bidrager til at Kian kan sætte sig i kundernes sted og overskue kommunernes administrative forhold.   

Det helt nye ansigt er Maria Kristensen, der er vores nye praktikant. Maria kommer fra uddannelsen Industrial Design på Aalborg Universitet og skal igennem de næste 4 måneder bl.a. arbejde med forskellige markedsundersøgelser for at finde de potentialer, der eventuelt kan være for nye produkter inden for robotteknologi.

Vel mødt til Kian og Maria!

Seneste nyt