Del nyheden

Et endnu større tillykke til alle de berørte borgere i Aarhus Kommune. Et tillykke, der får et varmt følgeskab af langt mere frihed og værdighed. Takket været MELVIN® kan du klare dit toiletbesøg selv – og det lige når det passer dig.

Til sidst et kæmpe tak til team og samarbejdspartnere, der har gjort bukserobotten MELVIN® mulig. Bag skabelsen lægger der mange søvnløse nætter og utallige timers hårdt arbejde, men rejsen tegner nu lysere og mere spændende end nogensinde.

Det lyder som et juleeventyr, men det er ganske vist!

 bag-om-melvin-3 

I 2017 skal vi teste vores velfærdsteknologiske hjælpemiddel i Aarhus Kommune. Borgere med funktionsnedsættelser får nu muligheden for at gå på toilettet selv uden ventetider eller skemalagte toiletbesøg. MELVIN® sætter ikke kun fokus på et nutidigt problem, men også på en fremtidig udfordring. 

Som samfund står vi overfor en demografisk udfordring. Statistikker viser, at 11.9 % af befolkningen i Danmark var over 70 år i 2014, og det forventes at stige til 19.9 % i 2050. Over samme periode vil aldersgruppen med personer fra 19-60 år falde.

Udfordringen er derfor bl.a. en naturlig reducering i personalet i vores sundhedssystem. Når vi bliver ældre, stiger sandsynligheden for at blive ramt af sygdomme, og med flere ældre stiger antallet af opgaver for sundhedspersonalet. Der er behov for fremtidsorienterede løsninger!

MELVIN® er en løsning på nogle af disse udfordringer, og hos Melvin ApS arbejder vi for optimale løsninger for det enkelte individ såvel som for samfundet.

Skal du også have en MELVIN® ?

 

Seneste nyt