Del nyheden

MELVIN® er at finde i stadig flere af de danske kommuner, og nu kan Brønderslev Kommune også blive fortrolige med hjælpemidlet. På Stenumgård Rehabiliteringscenter er MELVIN® netop blevet installeret, og her skal hjælpemidlet i gang med at hjælpe borgere med toiletbesøget.

Det kan gøre en stor forskel for genoptræning og rehabilitering, hvis man kan få ekstra støtte og hjælp i de ”rigtige” situationer. Det kan aflaste og give kroppen mulighed for at bruge energien på andre områder end toiletsituationen. Læs mere om MELVIN® og energibesparende principper her.

Vi er glade for, at MELVIN® får mulighed for at gøre en forskel på dette område.      

MELVIN i Brønderslev Kommune - Stenumgård Rehabiliteringscenter              

Rehabilitering og sundhedspersonale
En af grundende til, at MELVIN® skal indsættes lige her, er, at der sættes fokus på, at ikke kun borgerne men også sundhedspersonalet lærer MELVIN® at kende. MELVIN® gør ikke kun en forskel for borgere med funktionsnedsættelser – den gør også en forskel for personalet. MELVIN® bidrager til, at personale bliver aflastet for tunge løft og dårlige arbejdsstillinger i forhold til toiletbesøg. Derudover anser Melvin ApS samarbejdet med sundhedspersonalet som et essentielt succeskriterie for velfungerende implementering af MELVIN®.

Installationen af MELVIN® på Stenumgård Rehabiliteringscenter kan også være med til at gøre pårørende til personer med funktionsnedsættelser bevidste om, at der findes et hjælpemiddel, der kan fremme en selvhjulpen hverdag og bidrage til øget livskvalitet hos fx ens far, bedstemor, søster eller søn.

Kender du en, der kan bruge en MELVIN®? Du er altid velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak. 

Seneste nyt