Del nyheden

Til Kulturnatten i selskab med MELVIN®

Oplev de nye, spændende og innovative teknologier, der kan effektivisere, skabe bedre vilkår og arbejdsmiljø samt mere appetitlige bundlinjer til Kulturnatten 2016. Teknologier, der hidtil ikke er set. Hverken til Kulturnatten eller andre steder i hele verden! Det handler om fremtidens velfærdsteknologiske løsninger – løsninger, der vel at mærke udfylder konkrete behov og samfundsmæssige udfordringer! Sig Hej til MELVIN®!

Når du først har sagt goddag – tager MELVIN® bukserne af!
MELVIN® er med til Kulturnatten for første gang! Vil du opleve, hvordan han støtter og hjælper med benklæderne under toiletbesøg, så kom forbi, når vi giver en live-demonstration på vores stand – bare rolig, vi har husket seje underbukser.

Velfærdsteknologi og genoptræning
MELVIN® er ikke den eneste robot på standen – han har allieret sig med ROBERT®. ROBERT® er fremtidens genoptræningsrobot, som hjælper sengeliggende patienter. Du kan opleve ham i aktion, når der vises og demonstreres bevægelsesmønstre og øvelsesfunktioner. Formålet med ROBERT® er at udfylde et behov og gøre en forskel for både patienter, sundhedspersonale og samfundet. 

                                                             Genoptræningsrobotten ROBERT

Mød os i Vandrehallen d. 14.10.2016 på Kalvebod Brygge 31 – 33, 1780 København V og oplev fremtidens velfærdsteknologi! ROBERT® og MELVIN® står klar!

 

Arrangementer i nærheden
VandKulturnat med Rayray og Paul Petersens Idrætsinstitut i DGI-byen
Huller i natten
Når mørket falder på, spiller musikken
Forpremiere på ROMANTIKER
Kulturnatten på Sexologiskolen ”Moderne Sexologi og Parterapi – udviklingen igennem tiden”
Rundvisning i Driftscenter Danmark
Minecraft din by
Ekstatisk – Fortælling om Dionysos-kulten
Deltag i gætteleg med Christian Degn
Workshop for børn og voksne: Byg bro til BLOX

Du kan se hele programmet HER

Kulturnatten 2016

Seneste nyt