Del nyheden

Til Paris Healthcare Week 2017 var MELVIN® med som gæst ved Ergolet, hvor hundredvis af mennesker hver dag besøgte messen. På messestanden blev der vist live-demonstrationer af MELVIN®, hvor det kunne opleves, hvordan MELVIN® støtter og hjælper brugeren i forbindelse med et toiletbesøg. Der var stor interesse samt mange ubetalelige og sjove reaktioner. Mange kunne let sætte sig ind i problematikken med manglende hænder i sundhedssektoren og ønsket om et selvhjulpent toiletbesøg. Her er MELVIN® en løsningsmulighed.  

Paris Healthcare Week - Melvin  


Udover Melvin ApS deltog også virksomhederne 2Trace, Guldmann, Handi Life Sport, Liftup, ROPOX, Precussion Play Danmark, SCEMED og Vendlet, der præsenterede og demonstrerede deres innovative og velfærdsteknologiske produkter på Pavilion of DENMARK.

Paris Healthcare Week
Paris Healthcare Week stiller skarpt på måder, hvorpå man kan vedligeholde, effektivisere og optimere sundhedssystemer. Messen er de fransktalende landes ledende event og har fokus på udstyr og løsninger til at administrere og transformere sundhedsfaciliteter.

Til Paris Healthcare Week er de historiske messer inden for det franske hospitalsforbund koblet sammen med nyere messer, hvilket skaber én messe med en global, varieret og komplet vision af innovative løsninger til sundhedssystemet. Det drejer sig om messerne: HospitalExpo, GerontHandicapExpo og Health-ITExpo Intermeditech og Salon Infirmier®.

Vil du se flere billeder fra MELVIN®s besøg på Paris Healthcare Week 2017, så kan du finde mere på vores Facebook og Instagram.

Seneste nyt