Del nyheden

Tiden nærmer sig for verdens største internationale messe for medicinsk udstyr: MEDICA 2016.  I år tager MELVIN® med! Sammen med Ergolet deltager vi i årets MEDICA-messe i Düsseldorf, som finder sted d. 14. – 17. november 2016.

MEDICA er den største medico-messe i verden og har i mere end 40 år har været mødestedet for eksperter og branchefolk. Med flere tusind udstillere, oplægsholdere og besøgende fra hele verden er MEDICA stedet at møde gamle og nye samarbejdspartnere samt se nye løsninger inden for sundheds- og velfærdsteknologi. Vi håber, at de i år er forberedt på at blive taget med bukserne nede!

På stand A10-2 i Hall 14 bliver MELVIN® for første gang introduceret internationalt. Ses vi på messen? 

medica-kort

 

Verdens største medico-messe
MEDICA er den største i verden af sin art inden for medicinteknisk udstyr. Hvert år deltager over 130.000 besøgende fra mange forskellige lande, og i år slår messen rekord med over 5.000 udstillere fra mere end 70 lande. Messen er et internationalt mødested, hvor de nyeste tendenser inden for sundhedsvæsenet bliver præsenteret gennem konferencer og udstilling af produkter samt sundhedsløsninger i 17 udstillingshaller.

MEDICA bliver mest forbundet med medicinteknisk udstyr, men det er stadig en yderst relevant messe for Melvin ApS. Tyskland står nemlig overfor nogle af de samme sundhedsmæssige og demografiske udfordringer som i Danmark med en aldrende og stadig mere plejekrævende befolkning. Udfordringer, som MELVIN® kan hjælpe med at løse.

Kom og besøg os i Hal 14 stand A10-2!

Du kan læse meget mere om MEDICA 2016 her.

Vil du vide mere om de deltagende virksomheder, kan du finde en oversigt her.

 

Seneste nyt