Del nyheden

Sammen med med Ergolet skal MELVIN® endnu engang til messe uden for den danske grænse, når turen går sydpå. MELVIN® skal på besøg i den mest populære turistdestination i verden. Med over 25 millioner besøg årligt er Paris ikke bare verdens mest populære turistdestination – det er også en af verdens mest besøgte byer.

Paris Healthcare Week er den store årlige messe dedikeret til professionelle, der arbejder inden for det franske sundhedssystem. Arrangementet starter den 16. maj og slutter d. 18. maj 2017.

Til messen deltager mere end 29.000 eksperter, beslutningstagere, influenter og professionelle inden for sundhedssystemet. Branchefolk og eksperter mødes for at kigge på nye teknologier og løsninger til sundhedssektoren. Det er her, de nyeste tendenser til sundhedsvæsnet bliver præsenteret gennem konferencer samt udstilling af produkter og teknologier.

Paris Healthcare Week og Melvin


MELVIN® på messe i Frankrig
Det franske marked til medicinsk udstyr blev evalueret til 20 milliarder euro i 2015. Det er et hurtigt voksende marked med vækst på 5 % årligt. Derudover har Frankrig de samme demografiske udfordringer som Danmark med en stadig stigende procentdel ældre. Automatisering og velfærdsteknologiske løsninger er derfor nøgleelementer i ældrepolitikken i Frankrig. I 2016 er der endda vedtaget en ny lov, der sætter yderligere fokus på automatisering. Derfor tager MELVIN® til Paris for at introducere, hvordan velfærdsteknologi blandt andet også kan bruges til at promovere automatisering blandt ældre og give dem en øget livskvalitet.

Bliv taget med bukserne nede i Paris – Ses vi til Paris Healthcare Week?

Tre dage med sundhedsfokus
Programmet for Paris Healthcare Week er bygget op omkring 3 dage med konferencer og workshops med henblik på at vedligeholde, effektivisere og optimere sundhedssystemer. Der vil blandt andet blive stillet skarpt på rehabilitering, medicinsk udstyr, hospitalsudstyr, health IT og meget mere.

Messen er de fransk-talende landes ledende event og har fokus på udstyr og løsninger til at administrere og transformere sundhedsfaciliteter.

Paris Healthcare Week sammenkobler de historiske messer inden for det franske hospitalsforbund: HospitalExpo, GerontHandicapExpo og Health-ITExpo med Intermeditech og Salon Infirmier®, hvilket skaber en messe med en global, varieret og komplet vision af innovative løsninger til sundhedssystemet.

Messen giver udstillere muligheden for at præsentere nye produkter og velfærdsteknologier samt indhente brugbar feedback fra de besøgende.

Nøgletal for Paris Healthcare Week

◆ Mere end 29.000 besøgende 

◆ Over 9 % af de deltagende er internationale gæster

◆ 450+ udstillere

◆ 35.000 m2 udstillingsplads

◆ Over 250 konferencer, fora og workshops

Åbningstider for messen
Fra den 16 til den 18 maj 2017

Tirsdag:  kl. 9:00 til 18:00

Onsdag: kl. 9:00 til 18:00

Torsdag: kl. 9:00 til 17:00

Du kan læse meget mere om Paris Healthcare Week her.

Seneste nyt