Del nyheden

På stand nr. C3-008 kan du opleve det nye hjælpemiddel MELVIN® på Health & Rehab Scandinavia, 10.-12. maj 2016, Bella Center – København.

Health & Rehab Scandinavia er Skandinaviens største fagmesse for sundheds- og velfærdsteknologi, rehabilitering, serviceydelser samt pleje- og hospitalsudstyr. Hos Melvin ApS glæder vi os over, at messen i 2016 sætter særligt fokus på ”Et selvstændigt liv”, da vi med MELVIN® søger at fremme det selvstændige liv med fokus på frihed og værdighed.

Med MELVIN® ønsker vi at gøre en forskel for de borgere, der i dag er afhængige af daglig assistance til af- og påklædning før og efter toiletbesøg. Vi ønsker at gøre en forskel for borgere, der grundet funktionsnedsættelse ikke kan klare det basale toiletbesøg på egen hånd som følge af udfordringer med at få benklæder af og på. Disse borgere er i dag bundet af skemalagte toiletbesøg og ventetid, og netop dette efterstræber vi at gøre op med. MELVIN® vil give borgeren frihed og selvstændighed tilbage ved at gøre det muligt at komme på toilettet i det øjeblik behovet opstår.

GRATIS entre

Arbejder du eller én du kender med hjælpemidler? Eller har du blot interesse i og mulighed for at kigge forbi? Alle og enhver er velkomne – entreen er gratis. Du tilmelder dig her

Du finder os på stand nr. C3-008, hvor du kan både se og prøve MELVIN® og få en snak med os, der står bag hjælpemidlet. Vi kan hjælpe dig med yderligere information omkring hjælpemidlet, så du får lige nøjagtig de oplysninger som du har behov for.

Sæt kryds i kalenderen med det samme – vi ses på stand nr. C3-008!

Læs mere om Health & Rehab Scandinavia og tilmeld dig messen via følgende link

Seneste nyt