Del nyheden

Det var en solbeskindt fredag d. 11 marts. Ikke blot bogstaveligt talt. Glæden var overskyggende hos teamet i Melvin ApS, og armene var svære at få ned efter den glædelige nyhed om nominering til iværksætterprisen indenfor velfærdsinnovation 2016.

Melvin ApS har de seneste to år arbejdet indgående med udviklingen af hjælpmidlet MELVIN®, der har krævet talrige arbejdstimer og lange nætter. Interessen har under hele processen været stor, hvilket teamet har fundet enormt motiverende. Her hvor virksomheden nærmer sig målstregen med et færdigt produkt er det et enormt cardeau at blive nomineret, da det vidner om, at ideen er værdifuld og fremgangsmåden den rette.

Om begrundelsen for Melvin ApS’ nominering skriver CareWare følgende:

Løsningen er fokuseret på et stort behov i markedet, der endnu ikke er dækket. Det er en løsning, som både kan give borgeren højere livskvalitet, og samtidig har den et besparelsespotentiale for kommunerne. Bag løsningen står et stærkt og erfarent team, der formår at indgå i samarbejder af høj kvalitet. Udviklingsprocessen er gennemarbejdet, og der er et potentielt stort marked, særligt hvis der opnået synergi med fx leverandører af vasketoiletter om en totalløsning. Læs mere på carewareweb.dk.

Vinderen af iværksætterprisen 2016 udvælges under CareWare-konferencen den 12.-13. april 2016. Måske deltager du?

Seneste nyt