Del nyheden

Vi har fået nyt navn, og nye produkter er tilføjet til vores portefølje. Men vores ekspertise, medarbejdere, service og fokus på robotteknologi er stadig det samme.

Melvin Robotics ApS

Melvin Robotics ApS er en dansk fremtidsorienteret robotvirksomhed. En virksomhed, der er vild med teknologi og robotter og målet om at gøre en forskel via koblingen mellem menneske og robot. Vi arbejder for at levere produkter, der bidrager til sundhedssektoren, virksomheder såvel som privatpersoner på verdensplan.

Kompetenceskaren er bred hos Melvin Robotics ApS og omfatter alt fra udvikling, salg, implementering til efterfølgende servicering af robotter.

Det betyder, at vi stadig er mindst lige så robot- og teknologibegejstrede, som vi altid har været. I stedet for udelukkende at have fokus på MELVIN® og funktionsnedsættelse i forbindelse med toiletbesøg har vi bredt viften ud med to nye robotter: Silbot og Sanbot. Silbot er en hjernetræningsrobot til demente mens Sanbot kan betegnes som værende en servicerobot. Vi har altså fået kapacitet til at tilbyde endnu flere unikke robotter – og dermed mulighed for at hjælpe endnu flere.

Kort fortalt har Melvin Robotics ApS udviklet og er eneforhandler af hjælpemidlet MELVIN® på verdensplan, eneforhandler af hjernetræningsrobotten Silbot i Europa, Canada og Australien og sidst men ikke mindst eneforhandler af robotten Sanbot på det danske marked.

Bliv klogere på vores nye robotter

Vores navneskift og produktudvidelse er årsagen til, at vi i dette øjeblik arbejder hårdt på at kreere et online univers for både Melvin Robotics, Sanbot og Silbot. Du vil fortsat kunne besøge os her på siden omhandlende MELVIN®, og allerede i dag kan du klikke dig ind til begyndelsen på vores samlede robotunivers www.melvinrobotics.com og begyndelsen på henholdsvis www.sanbot.dk og www.silbot.dk.

Vi vil naturligvis stadig uploade relevante nyheder her på siden med alt, der vedkommer vores robothjælpemiddel MELVIN®.

Seneste nyt